​​Vi er et landsdækkende rengøringsfirma med 10 års erfaring

​Telefon: ​32 12 24 24

Rengøring af rulletrappe​

Effektiv rengøring af rullefortov og rulletrapper tilbydes

Trin og palleter på rulletrapper og rullefortov er ofte udsat for stor trafik og udsættes dagligt for skidt, smuds og væsker, som gør overfladen på trinnene utiltalende for brugere og omgivelser. Vi har 3 års erfaring inden for erhvervsrengøring samt vask og rengøring af rulletrapper.

Rengøring af rulletrapper prioriteres desværre ikke nok. Rengøring bidrager dog til, at reducere, forbedre sikkerheden. Rengøring og vask af rulletrapper udføres uden for lukketid og de kan være rene til næste dag.

Vores maskiners børster fjerner effektivt skidt og smuds på både den horisontale og vertikale overflade af trinnene samtidig.​

Børsterne bevæger sig i begge retninger for at undgå at smuds lægger sig på vanskelige steder. Til sidst spuler den med vand, så alt skidt er borte.

Når trin eller palleter er færdig rengjorte vil de igen skinne som ”nye” og lokalerne med anlæggene vil kunne vise sig fra sin bedste side. Øget trivsel vil skabe fornøjede kunder og bidrage til større aktivitet i et renere og mere attraktivt miljø. Hold dig derfor ikke tilbage med at kontakte os - da vi vil hjælpe dig uanset om du befinder dig i København eller Aarhus.

Vi kan kontaktes på: 32 12 24 24 for mere information om vask og rengøring af rulletrapper. Du er også velkommen til at kontakte os på vores online kontaktformular.​​

Ventilationsrengøring
17-11-2016
Har I problemer med udluftningen? Vi står til rådighed med effektiv rengøring af ventilation.
Læs mere...
Snavsede rulletrapper?
17-11-2016
Effektiv rengøring af rulletrapper og rullefortov tilbydes. Vi har det bedste udstyr, som både fejer og vasker.
Læs mere...

Vi er også på Facebook​

SKAL VI UDARBEJDE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Ønsker du et gratis tilbud på din opgave, kan du udfylde nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

test​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger​

SHINE DANMARK​

CVR: 30881141​