​​Vi er et landsdækkende rengøringsfirma med 10 års erfaring

​Telefon: ​32 12 24 24

Privat rengøring for private og boligforeninger​

Hos Shine Rengøring i Århus udfører vi privat rengøring for private og boligforeninger til konkurrencedygtige priser. Det kan enten være i form af daglig rengøring, eller det kan være i forbindelse med håndværkere eller fraflytning.

Vi tilbyder alle former for privat rengøring

Vi tilbyder med andre ord alle former for privat rengøring lige fra flytterengøring til gulvpolering. Vi tilbyder også vinduespolering, tæpperensning og støvsugning samt pudsning af sølv, messing og kobber. Vi kan for eksempel komme dagligt, en gang om ugen eller en gang om måneden.

Vi kan varetage al privat rengøring, de lettere opgaver eller de tungeste opgaver. Måske ønsker du, at vi kun skal stå for støvsugning eller rengøring af badeværelser. Eller måske skal vi blot komme og tage os af de lettere opgaver som for eksempel at tørre flader af.​

Vi tilrettelægger altid vores privat rengøring helt efter kundernes behov. Der er i det hele taget vores ambition og vores målsætning, at vi altid skal gøre rent på den bedst mulige måde. 

Det skal være til glæde for alle involverede parter, uanset om det drejer sig om daglige rengøring, hovedrengøring eller specialrengøring.

Kontakt os for at aftale et uforpligtende møde

Du kan ringe til os på telefon 31 34 24 24 eller 32 12 24 24 for mere information om privat rengøring, eller hvis du ønsker et møde, hvor vi drøfter dine behov og ønsker. 

Derpå vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en god pris på din rengøringsløsning. Du kan også kontakte os skriftligt på e-mail info@shinedanmark.dk.​

Ventilationsrengøring
17-11-2016
Har I problemer med udluftningen? Vi står til rådighed med effektiv rengøring af ventilation.
Læs mere...
Snavsede rulletrapper?
17-11-2016
Effektiv rengøring af rulletrapper og rullefortov tilbydes. Vi har det bedste udstyr, som både fejer og vasker.
Læs mere...

Vi er også på Facebook​

SKAL VI UDARBEJDE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Ønsker du et gratis tilbud på din opgave, kan du udfylde nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

test​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger​

SHINE DANMARK​

CVR: 30881141​