​​Vi er et landsdækkende rengøringsfirma med 10 års erfaring

​Telefon: ​32 12 24 24

Erhvervsrengøring for virksomheder og institutioner​

Hos Shine Rengøring i Århus tilbyder vi skræddersyet erhvervsrengøring til alle typer af virksomheder i hele Danmark. Vi har specialiseret os inden for alle former for rengøring for erhverv gennem mange år. 

Det gør os til en ideel samarbejdspartner, uanset hvilken branche din virksomhed er i og uanset størrelsen på virksomheden. 

Markedets mest miljørigtige erhvervsrengøring

​Det er den enkelte kundes behov, som er i centrum for al vores erhvervsrengøring, og derfor tager vi altid en grundig snak med nye kunder, inden vi laver en aftale. 

På den måde kan vi skræddersy en aftale om erhvervsrengøring, der passer præcis til dine ønsker og behov. Det er i det hele taget vores ambition og vores mål, at vi altid skal gøre rent på den bedst mulige måde.​

Der er sket store fremskridt inden for rengøringsmidler gennem de sidste par år. Vi følger naturligvis med, og derfor kan vi tilbyde markedets mest miljøvenlige erhvervsrengøring til vores kunder. 

Det betyder, at vi altid benytter de mest miljørigtige produkter, der effektivt fjerner snavs, lugt og pletter. Dermed er I sikret en kvalitetsrengøring helt ud i alle hjørner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 31 34 24 24 eller 32 12 24 24, hvis du ønsker et møde, hvor vi sammen kan kortlægge jeres behov for erhvervsrengøring og gennemgå priser.

Herefter kan vi sammensætte et godt og uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning til en pris, der passer præcis til jeres virksomhed. Du kan også skrive ti e-maill info@shinedanmark.dk.​

Ventilationsrengøring
17-11-2016
Har I problemer med udluftningen? Vi står til rådighed med effektiv rengøring af ventilation.
Læs mere...
Snavsede rulletrapper?
17-11-2016
Effektiv rengøring af rulletrapper og rullefortov tilbydes. Vi har det bedste udstyr, som både fejer og vasker.
Læs mere...

Vi er også på Facebook​

SKAL VI UDARBEJDE ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Ønsker du et gratis tilbud på din opgave, kan du udfylde nedenstående formular.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

test​

★ ★ ★ ★ ★

​Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af mere end 21 anmeldelser på Facebook

Kontaktoplysninger​

SHINE DANMARK​

CVR: 30881141​